ASOCIATIA TAXIMETRISTILOR CLUJ: VA BUCURATI MARLANESTE DE PROBLEMELE ALTUIA

Vicepreședintele Asociației Taximetriștilor Cluj – Ioan Pugna, răspunde unui articol publicat în presa locală cu privire la titlurile pe care jurnaliștii, în goana după rating și notorietate, le titrează pe prima pagina a site-ului Cluj Capitala.ro

GOODCAB„Asociatia Taximetristilor Cluj (AMTT) își exprima public dezacordul față de un articol publicat pe pagina Cluj Capitala.

Acelaşi mecanism, bazat pe generalizări si dezinformare. Care taximetrist din Cluj plânge? Nume, prenume… Iar dacă ar plânge suferiți voi sau vă bucurați mârlănește de problemele altuia?

Unde este Directiva CE prin care se solicită reglementarea sau NE reglementarea unui domeniu? Ați citat OPINIA unui funcționar, ca raspuns la întrebarea unui jurnalist.

Nu plânge absolut nimeni, deşi e sport național. Ştiți de ce? Pentru că în loc să ne lamentăm frigid şi să facem declarații false, inutile, acționăm. Pe stradă, muncind, oferind serviciul, îmbunătățindu-l constant. Pe stradă, protestând, pentru că părerea noastră contează dreptul la protest fiind garantat de constituție. La tribunal, căutând actul de justiție, cadrul legal în care să ne desfăşurăm activitatea, fără a fi „parazitați”.

La final as adăuga: dacă noi postăm, o facem din suflet, pentru că ne apărăm activitatea numită „muncă” pentru care suntem recompensați. Voi, dacă o faceți fără a avea o recompensă materială, problema voastră nu e virtuală, se tratează în familie, discutând, în pat cu iubita, facând dragoste, la o masă cu prietenii, discutând probleme ale căror rezolvare ține de voi. Altfel, la psiholog, pentru că duceți lipsă de atenție, de grijă, de iubire în viața reală, iar singurii vinovați sunteți voi! Cu respect, Ioan Pugna”.

Cluj: Taximetriști în lacrimi. UBER este susținută de Comisa Europeană care se opune INTERZICERII!