ATESTATE

Fie că ești taximetrist sau șofer profesionist, prin parteneriatele încheiate am ales din piața Centrelor de Pregătire Profesională cele mai bune oferte, pentru ca tu să îți obții în cel mai scurt timp și la costuri minime, vizarea atestatelor profesionale necesare în activitatea ta.

Sună la 0764 900 841 când ajungi în zona Sala Palatului.

Colaboratorii noștri îți pun la dispoziție o sală de curs modernă, xerox, calculatoare și programe care te vor face mândru că ești taximetrist.

Mai mult decât atât, am identificat printre colegii noștri băieți capabili, care te vor ajuta să îți contești amenzile de circulație, care te vor îndruma să înaintezi demersuri către orice autoritate și te vor consilia despre cum să îți obții drepturi și libertăți pe care nici nu visezi că le ai în taximetrie. Salvează numărul în telefon și ține minte: numai împreună vom putea să facem lucruri. Pentru fiecare dintre noi.

Pentru orice întrebare legată de calificarea ta profesională, despre cum poți să obții atestatele în transporturile rutiere sau pentru prelungirea valabilității lor, sună la 0764 900 841 și vei primi orice informație despre documentele care îți sunt necesare.

Accesează aici programul pentru testare profesională dedicat atestatului tău de calificare. Pentru mai multe detalii accesează site-ul colaboratorilor noștri aici.

Proiect în derulare: cursuri de limba engleză în taximetrie, autorizate de către Autoritatea Națională de Calificare. Mai multe detalii, în curând.

O inițiativă susținută și încurajată de către StarTaxi, aplicație dedicată șoferilor de taxi profesioniști din România.