STARTAXI – COMUNICAT DE PRESA

Trăiește adevărata experiență a călătoriilor urbane cu Star Taxi! Pune lumea în mișcare cu cea mai cunoscută aplicație taxi agregator din țară!

Călătoria cu taxiul poate fi soluția potrivită pentru toate acele situații de criză și nu numai în care ai nevoie de un mijloc de transport rapid, eficient și bun, care să te ducă în siguranță acolo unde e urgent să ajungi, fără să stai stresat că nu o să găsești loc de parcare, mai ales dacă locuiești într-un oraș în care agitația e omniprezentă. Pentru toate momentele în care ai nevoie de un taxi, noi credem că Star Taxi App este răspunsul. Și asta pentru că știm cât este de important să găsești cel mai apropiat taxi disponibil, în cel mai scurt timp posibil.

Călătorii rapide cu doar 2 clickuri.

Misiunea Star Taxi App este de a transforma radical experiența unei călătorii urbane prin simplificarea procesului de comandă. Practic, aplicația te localizează automat și, odată confirmată adresa, solicitarea ta este transmisă către toți șoferii disponibili, totul prin 2 clickuri, iar tu ai control absolut asupra călătoriei. Vezi direct din telefon cine răspunde la comandă și îți alegi șoferul după bunul plac. Rapiditatea, confortul și transparența sunt punctele forte ale aplicației. În plus, toți șoferii înscriși în aplicația Star Taxi sunt atestați și verificați așa că ai certitudinea că ești pe mâinile unor profesioniști, care vor ști să aleagă cea mai scurtă rută pentru călătoria ta.

Servicii de calitate de mai bine de 10 ani.

Numărând peste 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național, Star Taxi App reprezintă garanția lucrului bine făcut și dovada că o companie 100% românească îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și succes pe piața națională, cu aceeași seriozitate de mai bine de 10 ani.

Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi:

„În viziunea noastră, este normal ca orice client să își dorească să călătorească în cele mai bune condiții și să aibă parte de o experiență pozitivă. Star Taxi App oferă acel sentiment de siguranță și de calitate pentru că știi clar ce șofer vine să ia comanda, poți să verifici ce comentarii a avut de la alți clienți, poți să discuți direct cu acesta prin aplicație, să-i spui să te mai aștepte, dacă e cazul, poți plăti direct din telefon ca să scapi de grija banilor și a mersului la bancă după cash și multe altele. Credem că Star Taxi este alegerea potrivită pentru toți cei care doresc să descopere adevărata experiență a călătoriilor urbane simple, comode și, mai ales, rapide”.

Aplicația îți oferă și posibilitatea de a-ți crea propriul jurnal de călătorii; pur și simplu, îți salvezi adresele favorite și șoferii preferați și pleci la drum liniștit.

Star Taxi App este disponibilă în App Store, Google Play și AppGallery, fiind cea mai cunoscută aplicație taxi agregator din România. Uită-te în telefon, dă click pe Star Taxi App și începe să călătorești exact așa cum îți dorești.

Despre Star Taxi.

Star Taxi este cea mai cunoscută aplicație de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery. Lansată în 2012, aplicația Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creștere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziție în topul aplicațiilor gratuite în România pentru iPhone și iPad în Apple App Store. În 2021, aplicația are peste 2,5 milioane de clienți care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur și comod în cele mai mari orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva.

www.startaxi.com