ARR: FARA EXAMENE PANA LA JUMATATEA LUNII AUGUST

Autoritatea Rutieră Română își suspendă examenele până la jumătatea lunii august. Doi angajați din sediul central au fost infectați cu noul coronavirus.

„Vă informăm că în perioada 08-09.08.2020, respectiv 15-16.08.2020 nu se organizează sesiuni de examinare teoretică pentru obținerea atestatelor/certificatelor de pregătire profesională”, se arată în comunicatul ARR.

Citește și: ARR – EXAMENELE SE SUSPENDA NEDETERMINAT. UPDATE: DOI ANGAJATI AU FOST INFECTATI CU COVID 19

Decizia vine după ce Autoritatea Rutieră Română a anunțat zilele trecute printr-un comunicat, că posibilii contacți direcți ai celor doi angajati din cadrul administrației centrale au primit dispoziție să rămână izolați la domiciliu, iar spațiile de la nivelul administrației centrale acolo unde cei doi își desfășurau activitatea în mod curent, sunt dezinfectate prin proceduri cu nebulizare uscată de înalt nivel pentru suprafețe și microaerofloră, conform procedurilor de intervenție în astfel de situații.Totodată, se mai arată în comunicat, instituția a anunțat serviciul de medicina muncii și Direcția de Sănătate Publică București, pentru efectuarea anchetei epidemiologice.

„De asemenea, vă comunicăm că în funcție de evoluția situației la nivel intern/național, există posibilitatea de a fi prelungită această perioadă, reluarea sesiunilor de examinare pentru județele care erau programate conform calendarului de examinare teoretică al Autorității Rutiere Române – A.R.R., în vederea obținerii atestatelor/certificatelor de pregătire profesională, va fi adusă la cunoștință persoanelor interesate din domeniu în termen util”, se mai arată în comunicatul ARR.