LEGEA TAXIMETRIEI SE REDISCUTA IN COMISII

"Presedintele Camerei Deputatilor: O sa avem cea mai lunga reexaminare la reexaminare la reexaminare din istoria Romaniei. Niciun guvern nu este in stare sa ia o decizie in aceasta zona delicata"

Cu 155 de voturi pentru, 14 împotrivă si 1 abtinere, amendamentele la Legea 38/2003 au fost retrimise Comisiei pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor.

Declarația din sedinta Camerei Deputatilor din 12.03.2013 a liderului de grup PSD Marian Neacsu  1:59:15 trimmer aici

„Din nefericire, o bună parte din amendamentele sau propunerile de modificare pe care asociațiile profesionale și autoritătile locale le-au propus, nu si-au facut loc în raportul pe care îl avem în fată în momentul ăsta.

Numai eu, ca lider de grup, am primit în ultima lună de zile materiale care însumează aproape jumătate din volumul acela care se află la mine pe masă în momentul acesta, motiv pentru care v-as ruga frumos să reîntoarcem la comisie si acest proiect si să îi dăm un termen ceva mai larg pentru a putea fi analizate toate modificările. V-as ruga să întoarcem la comisie proiectul legislativ, cu termen de o lună de zile”.

Ședința Camerei Deputatilor din 12.03.2013 – Președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea 2:00:05 trimmer aici

„Noi facem un fel de navetă între comisie si plen de aproape doi ani de zile. Niciun guvern nu este în stare să ia o decizie în această zona delicată. În fiecare săptamâna, o asociatie dintr-o anumită localitate mai vine cu un set de amendamente fie direct, fie propuse; câtiva colegi au văzut că au câstigat mai mult. Sunt prea multe interese în joc, nu putem să le satisfacem pe toate, dar obligatia noastră este să dăm o lege până la urmă, si cred că este obligatia dumneavoastră si a colegilor din Uniunea Social Liberală ca în 3o de zile, cum ne-ati propus, să vină cu această lege. Dacă nu, iarăsi o să facem naveta si o să avem cea mai lunga reexaminare la reexaminare la reexaminare din istoria României. Asa încât vă propun, dragi colegi, să finalizăm odată această lege. Ne întâlnim cu asociatiile, cu toată lumea, nu avem o problemă. Vă mulțumim foarte mult”.

Înregistrarea video a ședinței o găsiți aici