COMUNICAT DE PRESA POLITIA RUTIERA: AU FOST VERIFICATE 170 DE TAXIURI

Trei taximetrişti aveau montat un dispozitiv contrafăcut prin intermediul căruia acţionau asupra componentelor aparatului de taxat, majorând astfel preţul transportului.

Brigada Rutieră a organizat, în perioada 24 – 30 septembrie, o acţiune pentru verificarea legalităţii efectuării transportului public de persoane în regim taxi, în urma căreia au fost reţinute 24 certificate de înmatriculare şi aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 50.700 de lei, pentru abateri de la normele legale.

Potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere transmis marţi, au fost verificate peste 170 de autoturisme și 14 sancţiuni au fost aplicate pentru conducătorii auto care nu deţineau autorizaţie taxi valabilă, dispunându-se măsura complementară a suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioadă de 6 luni prin reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare, precizează sursa citată.

De asemenea, au fost depistaţi trei taximetrişti care aveau montat un dispozitiv contrafăcut prin intermediul căruia acţionau asupra componentelor aparatului de taxat, majorând astfel preţul transportului.

Țărani de ilfov atacă din nou cu MAIMUTA

Publicată de Taxi Mizerie. pe Sâmbătă, 29 Septembrie 2018

Totodată, în 25 de cazuri conducătorii de taxi au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor pe care trebuie să le deţină la bordul autovehiculului, în 20 de cazuri conducătorii de taxi autorizaţi de primăriile din judeţul Ilfov au staţionat în staţiile taxi din Bucureşti, în vederea preluării de clienţi, iar în 15 cazuri au fost aplicate sancţiuni pentru conducătorii auto care nu au avut afişat la interior lista de tarife/ecusonul, se arată în comunicat.

Sursa aici