ESTE OFICIAL: TAXI 2000 A INTRAT IN FALIMENT!

 

„Admite cererea debitoarei SC TAXI DAY&VAN SRL (FOSTA TAXI 2000) – CUI 12734310. Dispune intrarea societătii debitoare în faliment prin procedura simplificată a insolventei si dizolvarea societătii”, se arată în hotărârea Tribunalului Bucuresti.



TAXI 2000_150x150_p1Zvonurile care circulau săptămâna trecută se confirmă.

Taxi 2000, una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Bucuresti a intrat oficial în procedura de faliment.

Orientată în special pe servicii de dispecerizare către transportatorii autorizati si înfiintată în anul 2000 de doi fosti taximetristi, Dan Sora si Robert Meghesi, firma a facut multi ani jocurile pe piata taximetriei din Bucuresti. 

www.kmkz.ro

Surse din piată afirmă că această procedură este demarată pentru a face loc unei alte companii înfiintată de cei doi asociati – MILLENIUM TAXI, care va avea acelasi obiect de activitate – servicii de dispecerizare, îsi va păstra însemnele grafice de la Taxi 2000 si care are deja un tarif avizat de la Primăria Capitalei de 1.75 lei/km.

„Noi nu stiam nimic depre faliment. Dispeceratul functionează în continuare. Este adevărat că numărul comenzilor au scăzut, si în special noaptea, dar credem că este din cauza că suntem multe taxiuri pe piată. Nu credem că avem o problemă”, ne-au declarat doi taximetristi de la Taxi 2000.

„Trenul de Siberia a venit mai devreme pentru unii. Sau înca e în gară si îi asteaptă pe cei doi să se urce în el”, au mai adaugat taximetristii, printre hohote de râs, insistând să scriem asta în articol.

Nu stim ce au vrut să spună (sic!), dar pe piata taximetriei este clar că lucrurile încep să se precipite, datorate în special reautorizarii activitătii a aproape 90% dintre dispeceratele din Bucuresti de către Primăria Capitalei, reautorizare care trebuie efectuată până la data de 30 iunie.