STARTAXI: RAMANEM SINGURUL PARTENER ADEVARAT AL TAXIMETRISTULUI

“În ultimii 8 (opt) ani, Star Taxi a fost singurul partener adevărat al șoferului de taxi și așa va rămâne. Cei care nu au înțeles în cei opt ani ce înseamnă acest serviciu, cred că nici nu vor înțelege vreodată”, declară managerul general al Star Taxi, Vicol Moldoveanu.

Declarația, făcută pe fondul unor zvonuri apărute pe paginile de socializare ale taximetriștilor.

De trei ani răspundem la aceeași întrebare în mod repetat și cineva are interes să tot aducă acest subiect în discuție. În situația de față, avem un mesaj extras din context, care te duce cu gândul în altă parte. Șoferii sunt foarte atenți ca nu cumva Star Taxi să devină o platformă și pentru serviciul alternativ, și știm cu toții de ce”, spune managerul Star Taxi, referindu-se la o convorbire între un angajat al societății și unul din șoferii de taxi care folosește serviciile aplicației.

 “Star Taxi este și va rămâne o aplicație dedicată exclusiv pentru șoferii de taxi din România și din orașele europene unde suntem activi”.

“Știm că este o piață competitivă și ne dorim competiție, însă atunci când însăși șoferii de taxi – care ar trebui să sprijine un concept care a adus mari schimbări în bine activității lor, încearcă să pună la îndoială eforturile Star Taxi de a oferi un serviciu egal și corect pentru toți taximetriștii înscriși în aplicație, îmi dau seama că, insistent și agresiv de atenți, șoferii nu vor să vadă că în tot acest timp și prin asemenea atitudini, se încurajează platformele de transport alternativ. Să nu uite cineva că noi, cei de la Star Taxi, avem o direcție, o conduită și o moralitate imaculată în această zonă. Star Taxi este și va rămâne o aplicație dedicată exclusiv pentru șoferii de taxi din România și din orașele europene unde suntem activi”, subliniază managerul StarTaxi.

Citește și: Star Taxi Manifest pentru taximetrie

“Înțelegem momentele grele prin care trece acum taximetria”.

“Suntem aproape să implementăm plata cu cardul, estimarea curselor și a costurilor în aplicație, precum și traseul care urmează să fie parcurs de către taximetrist în onorarea unei comenzi. Pregătim și alte lucruri bune pentru taximetriști și clienții de taxi, însă trebuie să se înțeleagă că eforturile noastre trebuiesc sprijinite și văzute ca un plus în activitatea asta. Taximetriștii să nu uite că prețul abonamentului nu a fost modificat de foarte mulți ani, este o dovadă a faptului că înțelegem momentele grele prin care trece acum taximetria. Am ținut întotdeauna cont de semnalele pe care le-au transmis taximetriștii și am susținut principii sănătoase și corecte atunci când a fost nevoie de noi în demersuri legislative sau susținere morală. Dacă taximetriștii înțeleg tot ceea ce am realizat din 2012 până acum, ne așteptăm ca aceste lucruri să fie apreciate și nu denigrate prin simple aruncări de cuvinte pe Facebook”, mai spune Vicol Moldoveanu.

Despre Star Taxi

Star Taxi este o aplicație prin care se poate comanda un taxi în doar câteva momente, folosind telefonul mobil sau tableta. Aplicația se poate descărca gratuit din App Store, Google Play sau App Gallery. Nu se plătesc taxe suplimentare, nu există tarife dinamice, decât costul cursei efectuate, înregistrat de aparatul de taxat și comunicat de taximetrist la destinație.

Star Taxi – client

Star Taxi reprezintă o platformă prin care clienții pot plasa comenzi care ajung direct la șoferi. Aceștia sunt arondați unor companii de taxi cunoscute, autorizate să desfășoare activitatea de transport persoane în regim de taxi. În plus, clientul are întotdeauna acces la informațiile șoferului alocat: nume, indicativ, companie, tarif, precum și la rating-ul și recenziile acordate de alți utilizatori.

Aplicația Star Taxi păstrează un istoric al tuturor comenzilor efectuate. În momentul în care uiți ceva în taxi, poți accesa meniul aplicației, secțiunea „Comenzi”. De acolo selectează comanda, iar prin butonul „Sună șoferul”, se face legătura direct cu acesta.

Dacă din diverse motive nu poți lua legătura cu șoferul, nu ezita să contactezi call center-ul disponibil non stop. În cazul în care dorești să semnalezi o neregulă, poți folosi opțiunea „Reclamă abuz”, disponibilă în aplicația Star Taxi, precum și toate celelalte canale de comunicare puse la dispoziție de către aplicație.