TAXIMETRISTII, CURSE BENEVOL PENTRU CADRELE MEDICALE

Urmând îndemnul Asociației Banat Crisana Taxi din Arad, începând de astăzi, mai mulți membri ai Asociației Banat Taxi Timișoara au hotărât să sprijine personalul medical din spitalele care se ocupa de tratarea pacienților din prima linie a COVID-19.

„Așadar, vom pune la dispoziție în regim voluntar, medicilor și asistenților pe bază de legitimație – curse gratuite de la spital spre casă și invers. Mulțumim tuturor colegilor care se alătură campaniei noastre precum și Gonzo Media Design Arad și tipografiei Eurostampa pentru stikerele gratuite puse la dispoziție atât în Arad cât și în Timișoara”, se arată în postarea colegilor aici

Și taximetriștii din București se organizează, după modelul colegilor din Arad și Timișoara. La proiect au aderat și șoferi de la transportul alternativ. Un grup de whatsapp a fost creat în acest sens, urmând ca, în următoarele ore să se stabilească regulile și modul în care, cadrele medicale din București și Ilfov pot accesa serviciile taximetriștilor care efectuează benevol aceste curse.

„Să terminăm deocamdată cu războiul taxi/alternativ. Ne batem altădată. Acum suntem în alt război și trebuie să învingem”. „Dacă ne ajută bunul Dumnezeu și scăpăm cu bine, apoi ne putem dușmăni. Dar până atunci, haideți să fim cu toții, oameni”. „Salut, sunt Georgian și mă ofer să transport personalul medical, gratuit, în baza legitimației de cadru medical. Pot acoperi zona Moara Vlăsiei – Căciulați – Balotești – Otopeni”, sunt cateva din mesajele colegilor.

Dacă ești taximetrist sau șofer de transport alternativ în București sau Ilfov și dorești să participi la inițiativă, urmează link-ul grupului dedicat de whatsapp aici.