UBER CONFIRMA INCIDENTUL DE ASEARA

„Confirmăm că două dintre cele trei numere de înmatriculare asociate incidentului de aseară se află în baza noastră de date și colaborăm cu autoritățile pentru a ajuta la elucidarea cazului. Până la clarificarea situației, cei doi parteneri au fost dezactivați”, se arată într-un comunicat al UBER emis pentru Digi24.

„Între timp, autoritățile au venit către Uber cu o solicitare oficială de informații privind trei numere de înmatriculare asociate incidentului, diferite de cele care apar în video. Confirmăm că două dintre cele trei numere din solicitarea poliției se află în baza noastră de date și colaborăm cu autoritățile pentru a ajuta la elucidarea cazului. Până la clarificarea situației, cei doi parteneri au fost dezactivați. Pe de altă parte, avem suficiente motive să credem că a fost vorba despre o provocare”, confirmă UBER.

„Uber condamnă ferm orice formă de violență, indiferent împotriva cui este îndreptată”, mai spune compania în comunicatul emis pentru Digi24.

Vă reamintim faptul că, în seara zile de joi, trei șoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist în fața unui club din București. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor, care au ajuns la locul faptei să-l salveze pe cel atacat și au sunat la serviciul unic de urgență 112. Șoferii UBER au fugit până la sosirea polițiștilor și a ambulanței SMURD. Taximetristul bătut a depus plângere la Secția 14 de poliție, urmând ca autoritățile să întreprindă cercetările necesare pentru identificarea agresorilor. Pentru video și mai multe detalii, aici.