BATAIE IN STRADA UBER VS TAXI. COTAR: HAOS IN TRANSPORTURI!

„Am ajuns la bătăi de stradă și la anarhie, din cauza intereselor politicienilor care au blocat în ultimii ani modificarea Legii Taximetriei. Asistăm la începutul haosului în România, ca urmare a incompetenței politicienilor din ultimii ani”, spune Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România într-un comunicat de presă aici, semnalând o situație inadmisibilă: prima altercație între șoferii UBER și taximetriști care a avut loc aseară, în București, ca urmare a vidului legislativ creat de politicienii incompetenți și corupți.

Trei șoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în fața unui club din București.

Taximetristul a cerut ajutorul colegilor, care au ajuns la locul faptei să-l salveze pe cel atacat și au sunat la seviciul unic de urgență 112. Șoferii UBER au fugit până la sosirea polițiștilor și a ambulanței SMURD.

! Disclaimer ! Video conține limbaj licențios +18

Unde s a ajuns sa ne bata soferii uber ?????

Publicată de Vasiu Cornel pe 18 Ianuarie 2018

„COTAR cere măsuri de urgență și va continua protestele pentru eliminarea din lege a sintagmei „în mod repetat”, pentru respectarea hotărârii Curții Europene de Justiție, hotărâre care spune foarte clar că aceste aplicații gen UBER sunt de fapt firme de transport, intermediază comanda dintre un potențial client și șofer sau taximetrist”, se mai arată în comunicatul de presă al COTAR.

Pe de altă parte, UBER neagă că în incident ar fi fost implicați șoferi ai săi.

„Informația nu este adevărată. Am făcut verificări și cele trei numere de înmatriculare care apar în înregistrarea video nu se află în baza noastră de date cu șoferi parteneri. Întotdeauna vom condamna ferm orice formă de violență și credem că Bucureștiul are nevoie și de servicii de taxi și de soluții alternative de transport, precum UBER”.

Taximetristul bătut a depus plângere la Secția 14 de poliție și așteaptă acum ca oamenii legii să îi identifice pe agresori.

Update: Uber a recunoscut că doi dintre agresori erau soferii săi. Vedeți materialul aici.