UN TAXIMETRIST, EROUL ZILEI LA CONSTANTA

„Un taximetrist”. Și doar „a sărit curajos în apa rece ca gheața”…

Cam așa expune media națională curajul excepțional al „unui taximetrist” din Constanța care a salvat două vieți. Pentru că răutățile sunt întotdeauna mai evidente și dă bine la rating, decât actele de eroism sau de caritate neștiute și intenționat nepopularizate ale colegilor taximetriști. Taximetriști cu care ne mândrim și ne onorează că sunt colegii noștri.

„Un bărbat de 63 de ani și nepotul acestuia de nouă ani au căzut cu mașina în apele reci ale lacului Tăbăcăriei. Scena s-a petrecut chiar sub privirile a zeci de martori și până să vină ajutoare, un taximetrist s-a dovedit eroul zilei. A sărit în apă după ei și a reușit să-i aducă la mal pe amândoi.

Copilul era speriat, dar teafăr. În schimb, bunicul era în stop cardio-respirator și este internat. Una dintre ipotezele anchetatorilor este că șoferul ar fi făcut un atac de cord la volan. Zeci de pompieri, medici, scafandri și polițiști au ajuns în scurt timp la locul intervenției. Copilul și bărbatul erau deja la mal, aduși de taximetristul care și-a riscat viața și a sărit în apa rece a lacului Tăbăcăriei”.

Sursa aici

https://www.facebook.com/academiadetaxi.info/videos/2408006929512595/