UBER A BAGAT GUVERNUL IN SEDINTA

„În cursul zilei de astăzi, 27 aprilie 2017, ne-am întâlnit cu Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc, Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale – România, Augustin Jianu și reprezentanți din cadrul Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene”.

uber guvern„În cadrul discuției referitoare la evenimentele din ultimele zile, am primit asigurări că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul UBER și nici șoferii parteneri. UBER nu este un serviciu de taxi, lucru agreat inclusiv de către reprezentanții Guvernului. Salutăm deschiderea Guvernului României, care și-a exprimat intenția de a defini și reglementa serviciile de ridesharing în linie cu recomandările Comisiei Europene și suntem încrezători că vor urma pași concreți în perioada imediat următoare”, mai spun cei de la Uber într-o postare pe Facebook aici.

„Noi am protestat ieri să ne primească reprezentanții Guvernului și ne-am întâlnit cu femeia de serviciu. Uber a băgat în ședință Guvernul în doi timpi și trei mișcări. Cum o fi?”, spun și taximetriștii pe forumuri.