TAXI NORD, REVOLUTIE IN TAXIMETRIE

În atenția domnilor colaboratori și angajați Taxi Nord.

Privitor la informațiile privind ridicarea tarifului unic de la 1,99 la 2,22 lei/km începând cu luna Martie vă aducem la cunoștință că această majorare nu se va produce până în momentul votării noului Regulament Taxi de către CGMB, probabil în data de 22 Martie, cu însușirea principalelor amendamente propuse de participanții la activitatea taxi.

Pentru informarea dumneavoastră, vă putem confirma că este agreată de PMB o soluție de compromis în privința aplicațiilor IT (Clever/Star) în sensul că, fiecare dispecerat în mod independent poate COLABORA IN MOD OPTIONAL în baza unui contract cu aceste aplicații, oferindu-vă posibilitatea de a lucra cu acestea în mod legal fără a fi penalizați de organele de control. Probabil dispeceratele deschise vor stabili contracte de colaborare, iar cele conservatoare nu o vor face din dorința lor de a domina piața taximetriei.

Cu privire la situația ridesharing-ului, nu cunoaștem să fie luată o decizie finală și definitivă.

Privitor la zvonurile față de noile tarife, vă putem confirma următoarele: la dispeceratul Taxi Nord va fi introdus tariful 1,61lei/km. Deasemenea va fi introdus și tariful de 2,39 lei/km. Introducerea acestor două tarife suplimentare este total legală și va avea menirea de a oferi clienților o planșă mare de alegere. Pe de altă parte, implementarea tarifului de 2,39 lei/km are menirea de a pregăti trecerea de la tariful de 1,99 lei/km la nivelul imediat superior dupa obținerea stabilității în privința aplicațiilor și a eliminării totale a reglementărilor ridesharing-ului.Tariful 1,61lei/km va rămâne în vigoare atâta timp cât va exista noul cartel 1,69 lei/km. Cele două noi tarife vor fi introduse și în aplicația Taxi Nord de la AIHCB Otopeni. Pentru început tariful 1,61 lei/km pentru care oricum accesul la peronul sosiri va fi LIBER IMEDIAT PE BAZA DE BON SI COMANDA PE APLICATIA NORD, urmând și tariful 2,39 lei/km în momentul ridicării de către AIHCB Otopeni a nivelului maxim de acces la peron de la 1,99 la 2,39. Tariful 1,61lei/km va fi tarif general unic pentru Taxi Vest și va fi retras de la dispeceratul Taxi Nord, urmând să rămână operabil tariful 2,39 lei/km în condițiile și la momentul arătat mai sus. Cu speranța că v-am oferit o informare corectă asupra tuturor modificărilor pe care le vom opera și care nu va vor afecta negativ în nici o măsură, vă mulțumim. Alegerea tarifului este OPTIONALA SI NU OBLIGATORIE și are legătură directă cu capacitatea cilindrică la care se înscrie autoturismul dumneavoastră. Facem o mențiune importantă: DACA APLICATIILE IT NU VOR DORI SA COLABOREZE CU TAXIURILE CE AU TARIF 2,39 lei/km NU VOR PUTEA COLABORA NICI CU CELE CE OPEREAZA LA TARIFUL 1,61lei/km! Vă mulțumim!

TAXI NORD