NICUSOR DAN: SOLICIT PUBLIC GABRIELEI FIREA SA ELIBEREZE CAT MAI REPEDE AUTORIZATIILE DE TAXI

Poate pentru Gabriela Firea cei 300 de taximetriști și familiile lor, care depind de veniturile obținute din taximetrie, nu reprezintă o miză electorală prea importantă și de aceea le-a ignorat luni de zile drepturile, cu bună știință.

academiadetaxi
STAI CU NOI
Ultimele postari ale lui academiadetaxi (vezi toate)

Nicușor Dan: Solicit public Gabrielei Firea să ia măsuri, să analizeze cât mai repede dosarele depuse de taximetriști și să le elibereze autorizațiile de taxi. Îngrădirea dreptului la muncă a oamenilor e de neacceptat într-un oraș cu pretenții de capitală europeană, iar Gabriela Firea, dacă nu e în stare să aducă investiții și să dezvolte orașul, trebuie să aibă măcar bunul-simț de a-I lăsa pe oameni să muncească legal.

Incompetența care domnește la Primăria Capitalei îi duce pe oameni în pragul unor gesturi extreme. Nu mai puțin de 50 de taximetriști independenți au intrat în această dimineață în greva foamei, chiar în fața Primăriei, protestând față de neeliberarea autorizațiilor de taxi. În București sunt circa 300 de taximetriști care și-au depus dosarele complete pentru reînnoirea autorizațiilor, cu multe luni în urmă, dar Primăria Capitalei nu le-a dat niciun răspuns, deși avea o obligație legală în acest sens.

Poate pentru Gabriela Firea cei 300 de taximetriști și familiile lor, care depind de veniturile obținute din taximetrie, nu reprezintă o miză electorală prea importantă și de aceea le-a ignorat luni de zile drepturile, cu bună știință.

Dar legea trebuie respectată și de Gabriela Firea, și de toți funcționarii din subordinea sa care se ocupă de eliberarea acestor autorizații.

Cetățenii Capitalei nu trebuie umiliți de către funcționarii Primăriei, au drepturi și acestea trebuie respectate de către cei primesc salarii generoase din taxele și impozitele noastre.

În lipsa autorizațiilor, cei 300 de taximetriști au probleme reale cu plata ratelor de leasing pentru mașinile achiziționate tocmai pentru a desfășura această activitate conform cerințelor legii.

„Solicit public Gabrielei Firea să ia măsuri, să analizeze cât mai repede dosarele depuse de taximetriști și să le elibereze autorizațiile de taxi. Îngrădirea dreptului la muncă a oamenilor e de neacceptat într-un oraș cu pretenții de capitală europeană, iar Gabriela Firea, dacă nu e în stare să aducă investiții și să dezvolte orașul, trebuie să aibă măcar bunul-simț de a-I lăsa pe oameni să muncească legal”.

Incompetența care domnește la Primăria Capitalei îi duce pe oameni în pragul unor gesturi extreme. Nu mai puțin de 50 de…

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 29 Octombrie 2018