LEGEA, BUNUL SIMT SI PRINCIPIILE AU TRIUMFAT FIRESQ: STAR TAXI CASTIGA IN INSTANTA

Avocat Cristian Bacanu: "Azi Curtea de Apel Bucureşti a admis printr-o hotărâre definitivă cererea formulată de Star Taxi APP şi a suspendat aplicarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti prin care era interzisă funcţionarea aplicaţiilor agregatoare Star Taxi şi Clever Taxi. De această dată legea, bunul simţ şi principiile pieţei libere au triumfat. Gabriela Firea, take that !"

Curtea de Apel Bucureşti a suspendat decizia prin care aplicaţiile de taxi sunt obligate să aibă dispecerate!

Hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti din decembrie 2017, care obliga aplicaţiile de taxi să aibă dispecerate, a fost suspendată definitiv joi, de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia a fost dată după ce Star Taxi a cerut, în instanţă, anularea acestei hotârâri.

„Dispune suspendarea HCGMB nr. 626/19.12.2017 până la pronunţarea instanţei de fond asupra acţiunii în anulare. Cu majoritate de voturi, obligă intimaţii pârâţi Municipiul Bucureşti şi CGMB să achite recurentei reclamante suma de 10.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată în primă instanţă şi recurs, reduse de instanţă”, se arată în hotârârea de joi a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă.

Hotărârea CGMB va fi supendată până la finalizarea procesului pe fond.

Citeste si: http://academiadetaxi.info/star-taxi-o-sa-va-decimeze/

„Azi Curtea de Apel Bucureşti a admis printr-o hotărâre definitivă cererea formulată de Star Taxi APP şi a suspendat aplicarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti prin care era interzisă funcţionarea aplicaţiilor agregatoare Star Taxi şi Clever Taxi. De această dată legea, bunul simţ şi principiile pieţei libere au triumfat. Gabriela Firea, take that! Vă amintesc: în decembrie 2017, consilierii generali conduşi politic de Firea şi de Bădulescu au interzis aplicaţiile taxi din Bucureşti”, declara avocatul Cristian Băcanu (aici), pe pagina sa de Facebook.

Victorie! Am reuşit!Azi Curtea de Apel Bucureşti a admis printr-o hotărâre definitivă cererea formulată de Star Taxi…

Publicată de Cristian Bacanu pe Joi, 1 Noiembrie 2018

„Dispune suspendarea HCGMB nr. 626/19.12.2017 până la pronunţarea instanţei de fond asupra acţiunii în anulare. Cu majoritate de voturi, obligă intimaţii pârâţi Municipiul Bucureşti şi CGMB să achite recurentei reclamante suma de 10.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată în primă instanţă şi recurs, reduse de instanţă. Decizia instanţei este definitivă”. Star Taxi a fost reprezentată de o echipă de avocați MDM Legal compusă din: Larisa VarzariuAlexandra Gheorghiu şi Cristian Bacanu (avocat coordonator).