DISCUTIILE DIN CAMERA DEPUTATILOR CU PRIVIRE LA MODIFICARILE LA LEGEA TAXIMETRIEI CONTINUA. MIERCURI 19.06. ZIUA II

„Niciodată nu am avut această audientă la lucrările Comisiei pentru Industrii si Servicii” au fost cuvintele presedintelui Iulian Iancu cu privire la numărul mare de persoane prezente la aceste lucrări.

Adica în jur de 50 de persoane.

„Acordăm câte două minute fiecărei organizatii prezente pentru a-si expune punctul de vedere cu privire la aceste amendamente”.

Prezenti în sală au fost reprezentantii tuturor organizatiilor patronale, ai asociatiilor taximetristilor si ai sindicatului.

COTAR, CNTR, ANPORT, ADTI, ANTTI, SNTI, TAXI 200, APTTI, precum si reprezentati ai taximetristilor din Timisoara, Brasov si Constanta, toti si toate aceste organizatii au fost reprezentate la cel mai inalt nivel prin presedintii sau vicepresedintii acestora.

Primăria Capitalei a fost reprezentată de catre dl. director Ion Dedu, iar ministerul Afacerilor Interne si al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice au fost reprezentate la nivel de secretar de stat. De asemenea a fost prezent la lucrări si Consiliul Concurentei, prin presedintele acestei autoritati, dl. Bogdan Chiritoiu.

De asemenea, au fost prezenti toti deputatii – raportori desemnati de Comisia pentru Industrii si Servicii iar in calitate de referent responsabil, consilier Ioan Bivolaru.

S-au dezbătut amendamentele aduse Legii Taximetriei până la articolul 7, după care lucrările sedintei comisiei s-au suspendat, urmând ca astăzi de la ora 10.00 să fie reluate în aceeasi formulă.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE.