CUM AM FOST EU, VOI NU O SA FITI. DAR VOI O SA FITI CUM SUNT EU

Acum un an, piața taximetriei încremenea la auzul veștii că unul dintre patronii Speed Taxi a încetat din viață la spital în urma unui atac de cord.

La un an de la dispariție, taximetria a comemorat prin tăcere moartea celui care a fost Alexandru Nedelescu, fostul artizan al uneia dintre cele mai mari firme de pe piața taximetriei din București.

Dincolo de teoria conspirației și a controverselor legate de moartea acestuia, taximetriștii, câte unul sau în grupuri de doi-trei, au trecut pe la locul unde este înmormântat, au lăsat buchete de flori și au aprins câte o lumânare în memoria celui căruia prietenii îi spuneau Alex sau Urecheatu”.

„Am venit pentru că așa am simțit. O lumânare și un buchet de flori sunt și eu în stare să las acolo și să îi cinstesc memoria. A ajutat foarte multă lume. Noaptea dacă îl sunai și îi spuneai că ai o problemă, te ajuta atunci, pe loc”, spunea unul dintre taximetriștii veniți la cimitir.

Momentul împlinirii unui an de la moartea lui Alexandru Nedelescu, prinde din nou taximetriștii în controverse care dovedesc faptul că dincolo de aceste discuții, taximetria este nemiloasă, răzbunătoare și nu iartă.

Și mai devreme sau mai târziu, această nenorocită de taximetrie își cere drepturile și tributul. Care poate avea și o astfel de formă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

alex-cimitir-1imagin-cimitir-alex-300x225