CLEVER TAXI: SUSTINEM MAJORAREA TARIFELOR. SOFERII POT INVESTI MAI MULT IN CALITATE.

Clever Taxi a lansat pe site-ul propriu un apel către clienții care folosesc aplicatia pentru a comanda serviciile unui taxi. Prin apelul făcut de către cei de la Clever Taxi, se încurajează folosirea taxiurilor din cadrul companiilor de taxi care au majorat tariful, scăpând în acest fel de celebrul „tarif de criză” al cartelului din taximetrie existent în piata din anul 2010 și care a dus la situația gravă in care se află în acest moment aceste servicii.

Iată ce spun cei de la Clever Taxi, în apelul către clienții care folosesc această aplicație:

Majoritatea companiilor de taxi își modifică tariful. Este benefic sau nu?

„În București, ne aflăm într-o perioadă de tranziție, deoarece majoritatea companiilor de taxi a șoferilor profesioniști cu care colaborăm își modifică tariful „de criză” pe care îl foloseau inițial din 1,39 lei/km într-unul mai mare. Fiecare companie își stabilește prețul în funcție de valorile, necesitățile și serviciile pe care dorește să le împărtășească.

Ce înseamnă asta pentru tine și buzunarul tău?

Mărirea prețului per kilometru va aduce o schimbare în ceea ce privește vechimea și calitatea mașinilor șoferilor de taxi. În București, avem cel mai mic tarif per kilometru din țară și față de țările din Vestul Europei.
În ceea ce privește costul mediu al unei cursei, vei plăti în medie 2,5 lei în plus pentru 10 kilometri parcurși.

De exemplu, o cursă de la Gara de Nord la Sun Plaza (10 km parcurși în 36 minute) are un cost de aproximativ 16 lei cu un șofer cu un tarif de 1,39 lei/km și un cost de 19 lei pentru același traseu, dar cu un șofer cu tarif de 1,7 lei/km.
Atunci când alegi să mergi cu un șofer de taxi costul total al cursei de taxi este constituit din: prețul de pornire + prețul per kilometru +s taționare (dacă există). Nu ești taxat pentru timpul petrecut în mașină și nici nu există tarif dinamic la orele de vârf.

Clever Taxi a actualizat prețul per km în cadrul aplicației și îți afișează întodeauna tariful unui șofer înainte de a confirma comanda. Companiile și tarifele aferente acestora pot fi verificate în secțiunea „Standard” din meniul cu detaliile comenzii. În continuare oferim posibilitatea selectării companiilor favorite, Clever Taxi fiind singura aplicație ce îți oferă această opțiune. Comanda plasată de tine va fi transmisă la fel ca până acum: inițial, către toate companiile pe care le-ai marcat ca fiind preferate, iar în cazul în care nu găsim o mașină disponibilă și către celelalte companii din cadrul aplicației. Întotdeauna, tariful șoferului este afișat în dreptul numelui său în momentul în care acesta acceptă o comandă.

Selectează-ți companiile favorite din opțiunea „Standard”.

Știați că?
În Zurich, Elveția, tariful este de 4.41 euro/km pentru serviciile de taxi? Este cel mai scump oraș, în timp ce Bucureștiul se află pe ultimul loc, cu o.36 euro/km, într-un index publicat de The Telegraph. Clever Taxi susține și încurajează această majorare a tarifelor, deoarece astfel șoferii pot investi mai mult în calitatea serviciilor pe care le oferă, precum și în cea a mașinii cu care aceștia lucrează. Ne dorim să oferim un serviciu sigur și de calitate tuturor utilizatorilor noștri, iar această schimbare este benefică pe piața taximetriei din București. În vederea oferirii unui serviciu sigur și de calitate, dorim să știm părerea clienților în legătură cu fiecare cursă, iar acest lucru îl facem prin intermediul ratingurilor și feedbackurilor oferite de clienți. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim experiența pe care o ai cu Clever Taxi. 🙂

Călătorii cât mai plăcute! Echipa Clever Taxi. Sursa aici

Distribuie articolul prin: