TARGU MURES: TAXI CU TESLA SI STARTAXI

„Taxiul vine mai repede prin aplicație”, anunță presa din Târgu Mureș lansarea oficială a aplicației StarTaxi, aplicația de comandă taxi folosită acum în mai multe orașe din țară de majoritatea colegilor noștri.

„Cel puțin o dată în viață ne-am lovit de problema găsirii unui taxi. Și mai ales, atunci când am avut urgent nevoie de unul; într-un loc necunoscut, cu o vreme nu prea prietenoasă, cu timpul ticăind de nerăbdare. Din fericire aceste momente pot fi evitate pentru că dezvoltările tehnologice ne salvează și în cazul acesta. Acum este simplu. Aplicația Star Taxi găsește un taxi pentru noi, rapid și comod. Aceasta este disponibilă nu numai în Google Play și App Store, ci și în App Gallery, lucru mai rar întâlnit. Rata de descărcare a acesteia este de mai bine de două milioane de români, ceea ce spune multe despre utilitatea ei”.

În cazul în care nu ați folosit-o, este bine să știti că puteți folosi aplicația Star Taxi gratuit. Aceasta este disponibilă nu doar în Capitală, ci și în Constanța, Cluj, Timișoara, Brașov, Buzău, Iași, Bârlad – și, de asemenea, în Chișinău.

Citește și: STARTAXI. RAMANEM SINGURUL PARTENER ADEVARAT AL TAXIMETRISTULUI

În Târgu Mureș, există singurul taxi din România marca Tesla. Colegul nostru Ovidiu Sima, folosește aplicația StarTaxi și este un om extraordinar: a transportat în perioada stării de urgență cadrele medicale gratuit, prin intermediul StarTaxi. (link aici)

„Avantajele utilizării Star Taxi: lansezi comanda rapid și comod printr-un simplu click. Primești răspuns în numai câteva secunde. Poți vedea șoferul pe hartă și poți comunica direct cu acesta. Bineînțeles că la finalul cursei îi poți lăsa un comment sau, dacă ai avut o experiență neplăcută, poți bloca șoferul respectiv. StarTaxi pune la dispoziția utilizatorilor un serviciu de customer support funcțional 24/7. Toți soferii înregistrați în platforma StarTaxi sunt autorizați și verificați de către departamentul de specialitate. Star Taxi duce la un nivel superior experiența unei curse de taxi, îmbinând tehnologia și standardele europene de calitate”, mai spune presa din Târgu Mureș.

Sursa: aici

Aplicația poate fi descărcată gratuit din:
Google Play pentru Android – aici
App Store pentru Iphone – aici
App Gallery pentru Huawei – aici