BUCURESTIUL STA PE O BOMBA SOCIALA. MAFIA TAXIURILOR, DE MAINE IN GAZETA SPORTURILOR. UPDATE ARTICOLE GSP

Mafia Taxiurilor! De mîine, în Gazeta Sporturilor.

Au mers mult prea departe cu ilegalitătile. Atât de departe încât nici ei nu mai stiu cum să facă să le mai acopere. Dacă unii dintre ei viseaza că “s-au acoperit” si cred că tot ce au făcut e în regulă, în realitate nu mai au somn, persoanele desemnate din marile dispecerate sunt aproape cu un picior la puscărie, patronii de dispecerate stiu asta si acum dau din colt în colt. Istoria se răzbună, ilegalitătile vor iesi la iveală si dubele care să îi care la puscărie vor epuiza cota de combustibil pe un an întreg.

Căutati mâine Gazeta Sporturilor si veti vedea despre ce este vorba… Greii fotbalului sunt la zdup tot în urma unui articol din GSP, Sebastian Bodu, pe atunci seful ANAF a sesizat parchetul si iată că, după 6 ani, am asistat la cea mai spectaculoasă finalizare a unui dosar de mare coruptie. La momentul ăsta, nimeni nu mai are curajul să stea de vorbă, si aici ne referim la oameni politici cu functii de decizie în statul român, oameni care încă mai tin la onoarea lor măcar la nivel declarativ, nimeni nu vrea să mai vorbeasca despre taximetrie. Intrebarea este: cine va fi primul?

“Bucureştiul stă pe o bombă socială! În oraş, circulă peste 15.000 de taximetrişti, deşi legal doar 10.000 au licenţa de a circula în Capitală.

15.000 de şoferi o duc din ce în ce mai greu pentru ca cîţiva primari din Ilfov şi din Bucureşti, politicieni şi vedete din sfera publică şi media să se îmbogăţească!”.

“Miza e atît de mare încît nimeni din presă n-are curaj să atingă subiectul”, spun taximetriştii.

Bucureştenii acuză “licenţele fantomă din Ilfov”, iar cei din Ilfov se apără spunînd că îşi caută un loc de muncă.

În realitate, pe licenţele de Ilfov lucrează şi şoferi bucureşteni. De fapt nu şoferii sînt vinovaţi, totul se face în beneficiul celor care încalcă legea, dau licenţe pe şpagă şi iau banii.

Investigaţia lui Valentin Damian şi Sebastian Culea, începînd de mîine în Gazeta Sporturilor!

UPDATE ARTICOLE aici

UPDATE ARTICOLE aici

UPDATE ARTICOLE aici

UPDATE ARTICOL CATLIN TOLONTAN aici