TAXIMETRISTUL GASIT MORT A FOST IDENTIFICAT

La câteva zile după ce a fost găsit mort în spatele casei lui Florin Salam, identitatea taximetristului a fost făcută publică de către anchetatori și presă.

Acesta se numea Mihai Stoica, avea 43 de ani și era colaborator la Taxi As.

Decesul, din cauze necunoscute, au stabilit medicii legiști.

Cel puțin așa scrie pe certificatul de deces eliberat familiei de către autorități. Fratele taximetristului a declarat pentru emisiunea Acces Direct că probabil, medicii legiști vor stabili în următoarea perioadă de timp, cauza exactă a morții acestuia.

TAXI2

Omor, sinucidere, infarct sau supradoză.

După ce a fost acuzată de omor de către rudele taximetristului, Florentina – misterioasa iubită a taximetristului, face acuzații șocante privind relația pe care a avut-o cu acesta:

Cred că a murit din cauza drogurilor.”

„Ne-am despărţit din cauza drogurilor, că se droga. Nu puteam să mă înţeleg cu el. Nu. Tot ce a avut, telefoane şi tot ce a avut şi alea, puteţi să vă duceţi aici la magazin, la telefoane, că sunt acolo absolut tot ce a avut, a vândut pentru droguri. El se droga şi de când ne-am combinat noi. Îmi spuneau şi prietenii lui şi toţi, dar eu nu credeam, până nu am văzut cu ochii mei. Am fost la ţară la el şi am găsit seringă în WC. El se ocupa cu ciordeala. Pleca în afară şi fura. Toate telefoanele care erau, venea şi le dădea la băiatul ăsta.”, a declarat Florentina pentru emisiunea Acces Direct.

Avea probleme cu inima, blonda era gagica lui și o vedeam mereu cu el.”, spune și Marian, un prieten al taximetristului.

„Blonda era gagica lui. O iubea foarte mult, și o vedeam mereu cu el. Se mai certau, se împăcau, dar nu cred că a murit din cauza drogurilor. Eu nu îl știu să se drogheze, probabil că supărarea i-a provocat infarctul. Avea probleme cu inima.”, mai spune Marian. 

Nu s-a sinucis”, spune și un nepot al taximetristului.

„Am vorbit cu el cu câteva zile înainte de moartea lui. Avea de gând să boteze un copil, nu a fost sinucidere. Îmi pare rău că a murit ca un câine, însă îl vom îngropa ca pe un om”.

Vă reamintim că taximetristul a fost găsit decedat marți seara, pe un teren viran de pe strada Săvinești din cartierul Berceni, în vecinatatea casei lui Florin Salam. Locuitorii din zonă au observat mașina care staționa de mai mult timp cu ușile încuiate și au anunțat poliția. Cadavrul era pe locul din dreapta al taxiului, cu scaunul rabatat și acoperit cu o pătură.

Din primele cercetări, acesta nu prezenta semne vizibile de violență și cel mai probabil, șoferul a murit în somn sau i s-ar fi făcut rău.