BLACKCAB, AVIZ DEFINITIV PENTRU RIDESHARING

BlackCab trece la ridesharing, după ce până acum a făcut transport în regim de închiriere.

Ministerul Comunicațiilor a anunțat recent, că o a patra aplicație de ridesharing a fost avizată tehnic. Potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerului Comunicațiilor, este vorba de BlackCab, care poate face, alături de Uber, Bolt și Clever, transport alternativ de persoane.

Până acum, Ministerul Comunicațiilor a avizat tehnic doar provizoriu platformele Uber și Bolt, care dețin avize valabile până la sfârșitul acestui an, în timp ce Clever și BlackCab au obținut avize tehnice valabile până în septembrie 2020.

„Ne-am aliniat noilor standarde impuse pentru companiile de ride-sharing și am obținut autorizarea și avizul tehnic definitiv pentru operarea platformei digitale de transport alternativ de la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Suntem astfel printre puținele companii din România care își desfășoară activitatea în conformitate cu noile prevederi iar eforturile noastre se vor concentra, ca până acum, în oferirea de servicii de ride-sharing de cea mai înaltă calitate”, transmit reprezentanții BlackCab.