TAXIMETRISTII PROTESTATARI: MULTUMIM PENTRU UNITATE!

În numele celor care au participat în ultima săptămână la acțiunile care au avut loc, vă transmit un foarte puternic: Mulțumim pentru unitate și pentru caracterul de care ați dat dovadă!

Rezultatele eforturilor noastre încep să se vadă. În primul rând vreau să vă asigur că Poliția și-a făcut treaba absolut exemplar, având în vedere că traficul în București vinerea este îngrozitor. Faptul că am fost împrăștiați se datorează:
– volumului ridicat de mașini
– intersecțiilor care ne-au fragmentat.
– „binevoitorilor” care au anunțat că urmează să facem deranj la primărie, deși acest lucru nu s-a vrut nici măcar o clipă.

Poliția a respectat cele stabilite, dovada fiind faptul că am fost legați până la Universitate. Ce s-a întâmplat după? Au respectat ordinele venite în urma informației false care presupunea că vrem să facem scandal. După regruparea noastră de la Academia Română acest lucru a fost lămurit de ambele părți.

Acum… veștile bune. Se pare că problemele de comunicare dintre cei implicați în domeniul taximetriei se pot rezolva. După cum ați văzut azi, anumite dispecerate și-au arătat oficial susținerea mișcării ce s-a născut în stradă! Mai mult decât atât, la nivel declarativ, marile dispecerate au anunțat deja participarea la ceea ce, din punctul meu de vedere, poate reprezenta un moment istoric în taximetria din București și chiar la nivel național: unirea forțelor în lupta cu pirații din taximetrie!

Luni la ora 14:00 va avea loc o întâlnire, un dialog al taximetriștilor din stradă cu marile dispecerate, cu patronatele, pentru a se semna un protocol de colaborare, cu scopul de a scoate definitiv în ilegalitate serviciile de ride-sharing de pe teritoriul României.

Toată lumea prezentă azi a garantat transparență și am convingerea că de data asta toată lumea va vorbi, în sfârșit, aceeași limbă! Fiecare a înțeles că momentul asta este unul crucial și că asta este Cheia: unitate 100% la nivel național.

Mulțumesc în nume personal absolut tuturor colegilor taximetriști pentru că m-au făcut să simt că fac parte din rândul unei familii adevărate. Toate cele bune!

Sursa aici

Distribuie prin: