SURSE: TAXIMETRISTII, PROTEST DE AMPLOARE IN PIATA VICTORIEI

Taximetriștii au inițiat demersurile necesare pentru organizarea un protest masiv în fața Guvernului.

La Primăria Capitalei a avut loc astăzi o ședință preliminară în care s-a discutat acordul de principiu pentru autorizarea, pe durata a trei zile, a protestelor pe care taximetriștii din București și din țară intenționează să le organizeze la sfârșitul lunii aprilie.

Citește și: http://academiadetaxi.info/stiri/cotar-nu-am-cerut-niciodata-eliminarea-uber-comunicat-de-presa/

Miercuri, joi și vineri, adică în perioada 26-28 aprilie, sunt zilele în care Guvernul va trebui să #reziste asaltului a mai bine de 7000 de taxiuri și taximetriști din București și din țară, atât cât vor organizatorii să strângă în Piața Victoriei, pentru a cere emiterea unei Ordonanțe de Urgență prin care să se elimine din actuala legislație a sintagmelor – permanent și repetat, și care – spun organizatorii protestului, ar permite sancționarea directă a transportului de persoane neautorizat, de către polițiștii rutieri.

„Dacă este un miting organizat împotriva UBER și a piraților, barbarilor, naziștilor și a teroriștilor din taximetrie, vom participa și noi. Ținem să fim prezenți, dar nu știm la care să participăm, deja sunt foarte multe proteste și vrem să avem o bună relație cu organizatorii”, spun taximetriștii – mai în glumă, mai în serios.

„Domnilor patroni, patronei și patronași…știm că încă încasați, fie planul sau chirie pentru autorizații, dar dacă nu veți face nimic și așteptați ca tot taximetristul să iasă în stradă și să vă apere vouă „bisnisul”, așa veți ajunge cu autorizațiile voastre cu tot! Moartea naturală pe care o tot trîmbițați prin birouri va veni întâi pentru voi, cei care nu vă îndurați să renunțați la o săptămână de încasare de plan și să rezolvați problema. Nu vreți să înțelegeți ca lumea nu va mai vrea la butoane și că veți dispare?! Căutați-ne! Încă suntem dispuși să ieșim în stradă pentru voi!”, mai spun taximetriștii.

Is Uber Killing the Yellow Taxi in New York City

Posted by Ion Popescu on 18 Aprilie 2017