SNTI : LUNI VOM PROTESTA IN FATA PRIMARIEI CAPITALEI

                                                                                                    Membri bucuresteni ai organizatiei sindicale sprijină initiativa dispeceratului NEXT TAXI în încercarea sa de demascare a persoanelor fizice sau juridice, responsabile de aparitia pe plan local a unor grupări mafiote care, conform declaratiilor făcute de către Primarul General al Capitalei în cadrul conferintei de presă din data de 14 Februarie 2013 formează astăzi asa zisul grup al „sclavilor din taximetrie”.

COMUNICAT DE PRESA_150x150_p1Miting de protest în fata Primăriei Generale a Capitalei.  

Pe fondul nemultumirii generale din taximetrie, acest miting începe practic seria de proteste anuntate de aproape toate organizatiile si asociatiile din Bucuresti ale taximetristilor.

 Comunicare adunare publica 1
Comunicare adunare publica 2 copy
„Până la adoptarea noilor amendamente, care chiar dacă mâine vor fi votate de plenul Camerei Deputatilor, din cauza procedurilor nu vor intra în vigoare până la vară, noi avem un cadru legal prin care ne desfăsurăm activitatea. Cadru legal care în momentul de fată nu este respectat de nimeni. Noi, taximetristii avem nevoie acum de măsuri care să elimine evaziunea fiscală, închirierea ilegala a autorizatiilor taxi si reglementarea celor din Ilfov. Nu spunem nimic nou, aceste lucruri sunt  cunoscute de toată lumea, inclusiv de către Primarul General Dl. Sorin Oprescu.” . 

Imagine0027„Ne alăturăm  în demersul initiat de Next Taxi si invităm pe toti cei care doresc să desfăsoare această activitate legal să sprijine acest protest, care va începe Luni 25 martie la orele 10.00. Functionarii din PMB trebuie să aplice  sanctiuni nu numai transportatorilor autorizati care sunt în ilegalitate de ani buni datorită imposibilitatii de a mai putea obtine lista de tarife avizată de PMB, dar trebuie aplicate sanctiunile complementare si dispeceratelor care nu vor să îi pună în legalitate pe acesti transportatori, refuzând să îsi refacă media pe dispecerat în functie de fisa de fundamentare de venituri si cheltuieli ale fiecăruia.” ne-a declarat dl. Gabriel Stăvilaru, vicepresedinte al SNTI.

„Rămâne de văzut care vor fi si rezultatele concrete pe care le vom obtine  în urma acestui protest, având în vedere că până acum dialogul institutional cu Primăria a lăsat de dorit. Dovadă stau documentele prin care am cerut aprobarea acestui miting.”              

Raspuns comunicare adunare publicRevenire transmisa pe fax la adresa PMB„Nimeni nu întelege că am ajuns la capătul răbdării. Din cauza listelor de tarife care nu mai sunt aprobate de primărie noi lucrăm în ilegalitate. Asteptăm să se alăture la protest toti taximetristii care într-un fel sau altul, au avut probleme din cauza acestui tarif neavizat care nu ne mai sustine cheltuielile si este ilegal.” a mai spus acesta.