NOI SUNTEM CEEA CE VRETI VOI SA FIM

Pentru că nu ați înțeles că taximetria este ceea ce voi vreți să fie.

Și pentru că, până la urmă, o să vă dăruim taximetria și o să ne vedem pe platformele pe care, cu atâta dragoste le susțineți.

Vă dăruim o taximetrie cu tot cu pakistanezi și indieni, să vă spălați cu ea pe cap. Pentru că taximetria nu a fost niciodată a noastră. A fost a instituțiilor, a primăriilor și a fiecăruia dintre dumneavoastră. Noi am fost și suntem așa cum v-ați dorit dumneavoastră să fim.

Pentru că noi suntem doar efectul șmecherilor de care ne vorbește domnul Pătraru în excepționalul material de mai jos.

Și să nu ne mai cereți să nu votăm PSD. Să nu ne chemați vreodată în stradă, să luptăm împotriva sistemului. Pentru că, din câte ne dăm seama, voi vreți ca instituțiile statului să nu funcționeze. Voi vreți ca în Pakistan.

Uitați-vă în interiorul vostru și o să descoperiți cât de greșiți sunteți. O să descoperiți de ce ne merităm unii pe alții și de ce România a ajuns unde ați vrut fiecare dintre voi să fie. Voi ăștia cu multă carte și cu multe facultăți care susțineți statul de drept, respectarea legii și o “Țară ca afară”. Ca în Danemarca, Franța, Italia, Ungaria, Turcia sau, de ce nu… Bulgaria.

Adică acolo unde cetățenii au înțeles că nu vor ca în Pakistan. Și pentru că ați vândut taximetria pentru curse subvenționate și materiale de presă plătite. Priviți ce sunteți de fapt voi, cetățenilor, în materialul de mai jos.

Pentru că voi sunteți cauza, noi suntem doar efectul. Și pentru că dați vina pe glonț și nu pe cel care trage cu pistolul. Nu vreți să vedeți adevăratul asasin economic al societății în care trăim fiecare dintre noi.

Cu respect și cu multă rușine pentru rușinea voastră. Un taximetrist.

Mulțumim, Dragoș Pătraru! Ai dreptate: unde nu-i cap, vai de popoare… Chapeau bass!

https://www.facebook.com/academiadetaxi.info/videos/803865529999708/