ELENA UDREA PE FACEBOOK: NU AM NICIO TREABA CU TAXIMETRIA! PATRONUL FIRMEI PELICAN ESTE MINCINOS SI UN ESCROC!

Fostul ministru a facut si o greseala gramaticala, postand in comentariul initial cuvantul „excroc”, asa cum rezulta din istoricul editarilor.

Intrebata de catre un cititor si probabil taximetrist, de ce protejeaza taxiurile din Ilfov sa faca taximetrie in Bucuresti, fostul ministru a devenit brusc interesata de comentariul acestuia si l-a rugat sa dezvolte subiectul: „Este ceva interesant in comentariul dvs. La cine va referiti?”

„Va intreb pentru ca presupun ca vreti sa spuneti ca am vreo treaba cu taxi Pelican, din Ilfov. Aud aceasta intoxicare de cinci ani! Nu am nicio treaba cu taximetria si va rog sa spuneti si colegilor. Minciuna a fost lansata chiar de patronul firmei Pelican, ca multi alti escroci, crezand ca il ajuta la ceva sa imi asocieze numele” scrie fostul ministru al turismului pe pagina sa personala.

elena udrea1

Detaliind subiectul si probabil luata de val de acuzatia adusa, fostul ministru a facut si o greseala gramaticala, postand in comentariu cuvantul „excroc”, asa cum rezulta din istoricul editarilor.

Elena Udrea editing comment

Si da, doamna ministru…acum aflam si noi ca Taxi Pelicanul nu a avut nicio treaba cu dumneavoastra…colegul ne-a transmis informatia…

Cat despre minciuni si „excroci”…numai de bine, adica…sa traiti bine!

eu ok