DESPRE ALTFEL DE TAXIMETRIE: TAXIUL CU…BOMBOANE

Ar fi putut să fie cu orice: cu flori, cu gumă, cu bere, cu maimuță, cu rock sau cu manele.

Ar fi putut să fie cu tarif de criză, (sic!) sau ar fi putut să nu fie deloc.

Dar el există și se află printre noi – taximetriștii și oferă un serviciu clienților săi așa cum știe el mai bine. Așa cum mulți dintre noi o fac zilnic. Cu responsabilitate, cu răbdare sau cu pricepere. Cu responsabilitatea îndreptării unei imagini a taximetriei deloc de lăudat sau admirat.
Iar el încearcă să facă din taximetrie un loc mai bun, mai de încredere și mai…dulce.

Pentru că – Da, este el: Taxiul Cu Bomboane!

Nu Taxiul cu flori, cu gumă, cu bere, cu maimuță, cu rock sau cu manele…

El oferă un concept. Și un moment de bucurie clienților săi. Rar vezi un client cu așa zâmbete într-un taxi. Dovadă stau fotografiile făcute în taxiul său – 983, de la Meridian.

Probabil că bomboanele sale sunt de vină. Dar un lucru nu este probabil: Campania sa de strângere de cărți pentru copii din spitale. O campanie lăudabilă care trebuie încurajată, promovată și sprijinită. Primul a făcut-o – dincolo de partea publicitară – Meridian Taxi, care a oferit 100 de cărticele pentru acei copii din spitale. Al doilea, a făcut-o un coleg de la Național, oferind și el câteva. Iar pe 6 august, la cafeneaua Serendipity de pe Dumbrava Roșie, colegul nostru inaugurează, pentru acei copii – Biblioteca TCB – Taxiul cu Bomboane. După care va reveni printre noi. La volanul taxiului său dulce.

Salutați-l. Încurajați-l. Sprijiniți-l dacă doriți sau dacă puteți. Poate primiți și dumneavoastră o bomboană.

Sprijiniți, încurajați sau respectați. Sunt noțiuni de care avem mare nevoie în acest moment în taximetrie.

Dați un mare LIKE pe pagina sa de Facebook. Suntem siguri că veți primi și dumneavoastră o bomboană. CHIAR DACĂ NUMAI VIRTUALĂ.

Nu uitați că ar fi putut să fie Taxiul cu orice: cu flori, cu gumă, cu bere, cu maimuță, cu rock sau cu manele. Ar fi putut să fie cu tarif de criză (sic!), sau ar fi putut să nu fie deloc… Insă dacă nu ar fi existat, ar fi trebuit inventat la un moment dat.

Dar el există și se află printre noi. Bravo!

https://www.facebook.com/taxiulcubomboane