TAXIMETRISTII, IN CAMPANIA „OAMENI CU SUFLET MARE”

Taximetriștii s-au mobilizat și au reușit să umple o dubă cu alimente, haine, jucării sau rechizite pentru familia cu cei zece copii

Când spui „mare”, ai putea să exprimi mărimea în kilometri sau tone. Mai poți spune „mare”, măsurând distanțe, timp, obiecte sau lucruri.

Însă sufletul nu se poate măsura. Este o chestie abstractă, care vine din interiorul fiecăruia dintre noi, și poate fi comparată cu un gest sau o acțiune, dar nu este măsurabilă sau exprimată în unități de măsură.

Nu se poate compara nici cu dimensiunea sau mărimea unei dube. O dubă plină cu alimente, haine, jucării sau rechizite care, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare și al colegilor noștri, a ajuns la o familie cu zece copii. Vor avea ce îmbrăca în această iarnă, sărbători mai bune și mai îndestulate ceva timp.

There is no slider selected or the slider was deleted.

După ce ProTv a prezentat cazul familiei Luca din satul Flămânzi, taximetriștii s-au mobilizat și au reușit să umple o dubă cu alimente, haine, jucării sau rechizite pentru familia cu cei zece copii.

Drumul până la Botoșani nu a contat pentru colegii noștri:

„Am venit până aici, 400 și ceva de kilometri, pentru că această familie ne-a impresionat in mod deosebit. Au 10 copii și îi țin pe toți în școală. Chiar ne-au lăsat fără cuvinte”, a spus Florin Stavra, unul din inițiatorii acestei acțiuni, pentru Știrile ProTv.

Posted by Evoluția taximetriei în România on 28 Decembrie 2016

 
Șoferii au fost întâmpinați de frații mai mici. De departe, cel mai fericit a fost Tudorel, mezinul de 4 ani, care și-a luat în primire o bicicletă.

Andrei Traian Nicolae, fiul unuia dintre taximetriști: „Le-am adus jucării, haine, rechizite, și cam tot ce au ei nevoie. Am vrut să le facem sărbătorile mai frumoase.”

„Am strâns tot ce s-a putut strânge de pe la colegii noștri care au recepționat mesajul. Am adus tot ce au nevoie în casă, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la alimente și un cuptor cu microunde. Au provizii care le ajungă să treacă iarna”, a spus și Viorel Nicolae, unul din colegii care a ajuns la familia din Botoșani.

Colegii noștri au promis că vor încerca să ajungă la această familie și de Paști, dacă părinții își vor trimite în continuare copii la școală. S-a facut o listă cu un necesar al celor de trebuință și se vor întoarce în primăvară la Flămânzi.