UBER E O TRUPA DE COVER !

Ştii senzația aia pe care o ai atunci când te trezeşti dintr-un vis frumos să bei apă, sau te trezeşte alarma şi singurul gând de care te agăți e să adormi şi să continui visul?!! Aia e nimic. Mai rău e să începi să visezi că vrei să faci ceva, şi când începi să ai cât de cât câştig de cauză… jap!

Se făcea că discutam cu artişti, căutam să le înțeleg poziția, să înțeleg de ce fac reclamă la unala alta

Mi-am „cântat” melodia… ca la Vocea României. Nu s-a întors nimeni. 🙁

Marius Moga, gentil, mi-a spus să caut, dacă vreau să evoluez, un tutorial pe YouTube pe care el însuşi l-a creat. A spus să caut şi materialul din emisiunea „Neața cu Răzvan şi Dani”. Timpul fiind scurt, n-am avut cum să-mi exprim părerea, că m-a luat în primire Smiley.

– Băi, tu trebuie să mă emoționezi, să mă faci să simt vibrațiile fără să te văd, că… eşti nebun!!! Eram cu spatele! Dacă te controlai mai mult…

În ochii Loredanei am citit înțelegere, la rândul meu am înțeles că vrea să fie echidistantă. M-a desființat Tudor Chirilă!

– Cătălin, zice, ştii că la Meridian se ascunde un criminal printre voi!

„Da, bine, asta nu înseamnă că eu sau alții suntem criminali”, i-am răspuns. „Nici nu putem fi toți cei mai buni, n-ai mai avea de unde alege. La fel de bine aş putea să spun că nu te-ai întors pentru că stai prost cu banii. Artiştii au suflet nobil, au o sensibilitate pe care o ador, iar sensibilitatea asta îi ține departe de lumea meschină, de interesele financiare. În secunda în care vrea să se vândă, sufletul începe să se călească. Sau, mai bine spus, aş compara sufletul tău cu lava ce erupe dintr-un vulcan. Acea forță, acea frumusețe teribilă de necontrolat. Acea căldură care te-ar calcifia dacă te-ai apropia prea tare. Ei bine, când devii meschin, sufletul tău se prăvăleşte adânc în mare. Simți căldura aburilor şi te transformi într-un bolovan inert. Eşti dus! Devii amorf, n-am ce să fac cu tine!”

Băi, şi când să îi cotrobăi prin rastel şi să-l caftesc cu armele lui…zdraaaaaang!!!! Schimbul…

„- Ăăă… cam în cinci minute ajung, eşti gata să ieşi la muncă?!!!”
„- Du-te bă, nebunule!!! Că tu ții cu Chirilă!”
„- Ce-ai mă?!!! Eşti nebun?!!”, mă-ntreabă râzând gălăgios! Păi vezi, apuc să spun până să sar în pantaloni, astea sunt chiar vorbele lui!

Unde voiam să mă trezesc la realitate? Voiam să-i amintesc lui Tudor că îl respect ca şi artist şi că sufleteşte am fost alături de el atunci când a respins un candidat, apoi a declarat şi susținut cu tărie că de cele mai multe ori trupele de cover fac bani pe cârca celor care au compus un cântec. Şi că până la urmă, problemele cu trupele de coveruri nu sunt legate de bani, ci strict de principiu.

Aşa că voi, artiştilor, înțelegeți principiul: pentru noi, taximetriştii, UBER e o trupă de cover! Na! Am spus!
uber_and_saudi_arabia_2710175