DESPRE NEVOI SI ALEGERI, IN TAXIMETRIE

Este fără îndoială o perioadă foarte grea pentru noi toți.

Și mă îndoiesc că va fi una scurtă, devreme ce nicio prezicere nu poate deocamdată să se bazeze pe argumente științifice. Scenarii apocaliptice poate face oricine, glume menite să destindă atmosfera foarte puțini pot face, imbecilii ies mai curajoși din lumea lor crezând că aceasta este singura lor oportunitate. E plin netul de cretini care urlă, înjură, se văd salvatori sau justițiari. E dreptul lor, dar voi aveți dreptul de a sta departe de așa ceva.

Acum, mă gândesc la colegii care aleg să muncească.

Le-aș dori să aibă înțelepciunea să aleagă între riscul la care se expun și îi expun pe cei cu care stau atât de aproape în mașină, și banii pe care îi pot câștiga în atare situație. Dacă nevoia îi împiedică să fie liberi să gândească, Doamne ajută! Mă rog să vă fie bine. Și vouă și celor cu care aveți de a face. Slabe șanse, însă. Dacă nu știți să înotați, nu vă aruncați în mare crezând că Dumnezeu vă va ține deasupra apei.

Mă gândesc la cei ce au ales pentru ei, pentru cei dragi lor, pentru comunitatea în care trăiesc să stea acasă. Cinste vouă! Decât să vă apese povara îmbolnăvirii vreunui om, mai bine să trăiți fără recunoștința nimănui. Dar împăcați cu voi înșivă. Vă mulțumesc!

Cârcotașilor, că n-am cum să nu mă gândesc și la ei, le transmit regretul profund pentru faptul că ne demonstrează în cele mai grele momente că au ajuns pe lumea asta din lipsă de grijă. Și așa vor continua să trăiască indiferent de situație. Tocmai de-asta au nevoie de grijă.

Una peste alta, e timpul să faceți acele lucruri pe care le-ați amânat din lipsă de timp. Acum aveți timp pentru voi și pentru ceea ce iubiți. Profitați de el, nu știți când și dacă veți mai trăi asemenea clipe.

Să ne auzim și să ne vedem sănătoși cu bine!