DESPRE PLAYBACK, FORTA ZU SI TAXIMETRISTI

"Cine mai folosește, cât de cât, taxiul zilele astea știe că mai toți șoferii cu licențe de București înjură, și-n sculare, și-n culcare, companiile și taximetriștii care utilizează licențe de Ilfov"

Comentariul colegului nostru – suntem siguri – a plecat de la materialul ăsta scris la mișto, dar care arată o realitate infiorătoare a ceea ce a ajuns taximetria în ziua de azi.

Descrierea din articol arată cum oamenii pot deveni sclavi, pe principiul „eu pot și mă descurc, tu nu poți și esti fraier”. Pentru o mai bună înțelegere, redăm și noi articolul integral, pe principiul că acest site nu realizează venituri comerciale și nu suntem interesați de click-uri, trafic sau notorietate.

click1

EXCLUSIV | Daniel Buzdugan face zeci de mii de lei dintr-o afacere cu masini! Vedeta sta linistita, acasa, in timp ce banii ii intra in conturi

„Daniel Buzdugan isi rotunjeste veniturile investind intr-o afacere extrem de profitabila.
Daniel Buzdugan e un investitor strategic. Daniel Buzdugan a gasit si alte mijloace de a-si rotunji afacerile, in afara de radio si televiziune. Se pare ca prezentatorul a investit bani frumosi intr-o afacere a carei rezultate se vede zilnic. Se spune ca vedeta are nu mai putin de 10 masini afiliate la o companie de taximetrie, iar acestea „produc” in fiecare zi o suma fixa care se varsa in conturile omului de radio. Daniel Buzdugan, alaturi de colegul lui, Mihai Morar. Este practic o afacere sigura si extrem de la moda in zilele acestea, in conditiile in care licente noi pentru taximetristi nu se mai acorda de cativa ani buni in Capitala. Profitul unei astfel de afilieri se poate ridica la cateva zeci de mii de lei pe luna, in conditiile in care soferii de la firmele de taxi acreditate sunt obligati sa aduca zilnic o suma fixa care reprezinta „planul” pe ziua respectiva de munca.”

Dar taximetriștii, bârfitori ca întotdeauna, văd, simt și constată realități care ar trebui să pună pe gânduri autoritățile și legislatorii din România.

Viorel Nicolae în Români, Bucuresti, Romania.

Cine mai folosește, cât de cât, taxiul zilele astea știe că mai toți șoferii cu licențe de București înjură, și-n sculare, și-n culcare, companiile și taximetriștii care utilizează licențe de Ilfov.

Astfel, Pelicanul Grup este una dintre violatoarele codului galben-negru și când scriu asta nu mă refer la taximetriști sătui de chinul dispeceratelor de București care au găsit o soluție că să-și întrețină familia prin unele licențe de Ilfov.

Pelicanul Grup are spate politic, s-a asociat cu cine trebe’, mă rog, una-alta zice gura slobodă a mulțimii sau o fi adevărat că altă vorbă zice că nu iese fum fără foc. Două realități însă mă neliniștesc pe bune.

Prima este că, în Capitală, sunt cel putin 2-3.000 de taxiuri care cotizează, zilnic, 10 lei la fondurile de bani negri ale partidelor. Ceea ce ar trebui sa dea de gândit anumitor instituții de profil așa că taxă de protecție pentru ilegalitatea de a face taximetrie în Capitală.

Cea de a doua se poate doar un zvon, spune că Buzdugan și Morar au devenit investitori. Cică “duo formidabil” de la ZU ar avea peste 100 de mașini în circulație în București. Ceea ce mă cam lămureste și cu ce salarii uriașe sunt plătiți cei doi insipizi.

Un moldovean și un maramureșean, ciudată alipire, ca să zic așa… că să nu zic o zdreanță și un manelist cum ar fi spus în vers mai bine.

Am căutat și ce să vezi, la ultimul concert plin de vedete cu mult Play Back numit Forța ZU, forță în prostealã și promovare de non-valori după spusele multor spectatori ce s-au chinuit să reziste vocilor îmbătrânite prin cluburi și să se înghesuie într-un loc impropriu pentru suta de mii de oameni, în spatele scenei numai Taxi Pelicanul și asta la modul ostentativ având în vedere că restul taximetrelor s-au chinuit să evite zona restrictivă a manifestației.

Cred că Monitorizare Taxi ar trebui să își lărgească aria și în show bizz pentru că avem parte de un nou fenomen de mixtură totală de servicii slab impozitate. Nu de alta dar dacă toți DJ-ii ar deveni samsarii taximetriei ilfovene cine mai ar distra publicul?

Mă întreb, având în vedere că Buzdugan și Morar sunt renumiți prin zgârcenia lor, acum au bani să-și plătească angajații de la Radio ZU pentru că pe vremea când aveau contract cu TAXI 2000 mulți dintre ei se plângeau de „dictatura” de acolo.
Culmea tupeului era la vremea respectivă în calupuri publicitare marca ZU era una bucată reclamă Taxi 2000 urmată imediat de reclama Taxi Pelicanul fapt ce a determinat întreruperea contactului dintre Radio ZU și Taxi 2000.

Altă întrebare îmi vine în minte. De ce li s-a admis doar celor de la ZU în această perioadă a alegerilor un concert și unde, la loc de seamă domnule lângă Casa Poporului într-o perioadă în care suntem sanchi sub amenințare teroristă????
Păi bine măi Buzdugane să te mai prind că faci mișto de politicieni sau și tu muști mâna care te hrănește!!!!

Apropo vedeți că ați luat țeapă cu reclama de pe mașinile de la ilfoveni. Ăștia sunt mai bandiți ca voi și au jupuit Radio ZU iar din reclamă a rămas cu numărul 1 din prima zi, ce mai ziceți de asta fraierilor?

O dimineață bună taximetriști oriunde v-ați afla!”, scrie colegul nostru intr-o postare  pe Facebook.

comment

Așadar, dezbaterea continuă!