ASOCIATIA TAXIMETRISTILOR CLUJ: VOM REUSI TOT CE NE PROPUNEM

Această decizie o să ne transforme într-o asociație mai unită și într-una mai îndârjită!

Taximetriștii din Cluj: Această decizie o să ne transforme într-o asociație mai unită și într-una mai îndârjită!

Acesta este mesajul pe care îl lansează Asociația Taximetriștilor la aflarea deciziei de suspendare a Ordonanței prin care serviciile Uber erau obligate să oprească serviciile de intermediere taxi în Cluj Napoca.

„Decizia Curții de Apel – care cu regret vă informăm că este una nefavorabilă cauzei noastre, nu doar o să ne transforme într-o asociație mai unită, ci și într-una mai îndârjită în a reuși tot ce ne propunem. Decizia de azi este una care prevede suspendarea deciziei anterioare, ceea ce ar însemna că până în data de 5 decembrie, data stabilită pentru apelul acestei cauze, compania Uber își poate continua activitatea”, explică momentul colegii din Cluj.

„Bineînțeles, această decizie nu are nici o legătură cu ilegalitatea în care se află toți colaboratori Uber. Pe această cale, rugăm încă odată autoritățile competente să facă tot ce e posibil pentru depistarea și sancționarea acestora.”

„De asemenea, rugăm toți membri asociației să ia legătura (n.n.) și cu alți prieteni sau colegi – să ne unim, pentru că numărul nostru este important în a putea duce această luptă la final. Suntem siguri că vom reuși în tot ce ne propunem cu ajutorul dumneavoastră și al tuturor taximetriștilor din Cluj care își iubesc meseria”, mai scriu colegii de la Cluj în mesajul adresat tuturor taximetriștilor din țară, într-o postare pe pagina de Facebook a organizației care a inițiat demersurile în instanță împotriva Uber.

Vă reamintim că magistrații Curții de Apel a emis astăzi o decizie care suspendă Ordonanța obținută săptămână trecuta de către taximetriștii din Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania, prin care Uber era obligată să înceteze furnizarea și intermedierea comenzilor pentru servicii în regim de taxi și de închiriere pe raza municipiului Cluj Napoca.